Ако може обвинителите да се на одмор, зошто не и тој?

Цело лето знакот лежи и одмара спроти Градска болница, блиску до Зелено пазарче. Никој не го подига или барем да го тргне. А сите надлежни земаат дебели плати од народни пари. Мизерија!
Јанко

Почитувани,
Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските градоначалници за се она што мислите дека треба да го поправат, доправат, направат, исчистат… или пак да ги пофалите за нешто добро сработено. Сите ваши фотографии и краток коментар може да ни ги испратите на е­маил: [email protected]Во зависност од просторот и соодветноста на пораките Редакцијата на „СКОПСКО ЕХО” поголемиот дел од нив ќе ги објави во весникот, а сите на порталот skopskoeho.mk.