Без струја дел од општина Аеродром

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје Скопје, по добиеното известување од ЕВН, известува дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска, без електрична енергија ќе останат:

· од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. Ернест Телман. (Општина Аеродром)