Без струја делови од Илинден и Петровец

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, на 19.11.2022 година ( сабота ), без електрична енергија ќе останат:

· Од 9:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Мралино и дел од с. Кадино (општина Илинден)

· Од 8:30 до 14:30 часот, корисниците од дел од од с. Огњанци, Ул. 1 и Ул. 3 (општина Петровец)