Home АКТУЕЛНО Без струја делови од општините Аеродром, Карпош и Сарај

Без струја делови од општините Аеродром, Карпош и Сарај

0
Без струја делови од општините Аеродром, Карпош и Сарај

ЕВН Македонија известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Аеродром, Карпош и Сарај

Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од дел од село Долно Лисиче, улица 10 и улица 12 во општина Аеродром ќе бидат без струја, а во периодот од 09.00 до 10.30 часот, корисниците од Средно Нерези, Горно Нерези, „Етно Село“, Горни Крушопек во општините Карпош и Сарај ќе немаат електрична енергија.