Без струја неколку скопски општини

ЕВН Македонија АД известуваат дека денеска без електрична енергија ќе останат неколку скопски општини

-во периодот од 08.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од улиците Мишевска и Бранко Заревски, како и дел од корисниците од улицата Китка лоцирани до раскрсницата со улицата Ратко Митровиќ во општина Кисела Вода.

–во периодот од 08.00 до 15.00 часот, корисниците од улицата Македонија како и објектите на Вардар Технометал, хотел Турист, ЈПДП, ВМРО и објектите во нивна околина во општина Центар.

–во периодот од 08.30 до 13.00 часот, корисниците од улица Јоаким Крчовски лоцирани кон Косовската амбасада, како и корисниците од улицата Самоилова лоцирани на потегот од Косовската до Турската амбасада во општина Центар.

-во периодот од 09.00 до 10.30 часот, дел од корисниците од улицата Никола Петров во општина Чаир.

–во периодот од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од улицата Девол во општина Карпош.

–во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од улиците 9008 и Илија Ристовски во општина Аеродром.

–во периодот од 10.30 до 15.00 часот, дел од корисниците од село Бродец во општина Чучер Сандево.

Претходна вестПосебен режим на сообраќај денеска и утре во Скопје
Следна вестДенеска е Спасовден, празник на Христовото вознесение по кое се чека неговото повторно доаѓање