Без вода неколку улици во Бардовци

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 90мм. на ул.6 бр22 Бардовци, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на улицата 6 и ул. 8 Бардовци.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до завршување на дефектот.