ФОТО ДОКАЗ

Личи ли тараби и сокачиња среде Скопје?

До кога патот од Градскиот парк до главниот градски плоштад ќе води по тесно и лизгаво патче меѓу тарабите? Ова не личи на метропола,...

Сега знам зошто го затворија лизгалиштето

Снегот и мразот на главниот градски плоштад и натаму е опасен за скопјани. А не вее веќе неколку дена. Надлежните ќе чекаат самиот да...

УЈП не чисти, ама не го чистат

УЈП ни ги чисти џебовите,но никој не го чисти ѓубрето пред нивната зграда. Емилија Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските градоначалници за...

Кејот кај ГТЦ е руина

Кејот на главниот град е руина. Лео Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските градоначалници за се она што мислите дека треба да...

Ај што не работат мерачите за воздух, туку не работат и мерачите на брзината.

Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските градоначалници за се она што мислите дека треба да го поправат, доправат, направат, исчистат…...

Земјотрес да беше, помала ќе беше пукнатината на улицата Зеленгора во Пржино

Ова е тротоар на улица Зеленгора во Пржино. Од фотографијата се гледа дека има опасност улицата да се помести надоле со оглед на тоа...

Каналите во Гратскиот Парк станаа депонија

Каналите во Гратскиот Парк ќе се чистат ли некогаш. Ептен се гнасни. Оливера Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските градоначалници за се...

Кога жардиниерата стана клупа

Зошто да биде ова жардиниера, кога може да служи како „клупа“. Ова е кај Државна Болница. Томе Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до...

Камениот мост полека но сигурно станува гаража

Урбан парк во Центар, ама не урбан. Димитар Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските градоначалници за се она што мислите дека...

Едно време армијата и не бранеше и си чистеше…

Еве како е „уреден“ просторот меѓу Дом на АРМ и Собранието на РМ. Емили Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските градоначалници за...