ФОТО ДОКАЗ

Кејот кај ГТЦ, не е кеј

Кејот кај ГТЦ, не е кеј бидејки се паркира кој каде сака и возат по него како по улица. Александра Јовановска Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете...

Што ни згрешил споменикот

На оваа табла требало нешто да пишува. Б. Г. Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските градоначалници за се она што мислите...

Две недели ни мрда ни прета

Две недели ниту езерце има, ниту булдожерот нешто работи во Градскиот Парк. Андреј Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските...

Чешмата сама не може да стане

Во Карпош 4 пред мостот, турнатата чешма одамна чека да биде исправена. Миле Т. Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските градоначалници...

Кучињата се главни на плоштад

На главниот плоштад кучињата се главни. Оваа фотографија е главна на Фејсбук. Игор Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските градоначалници за...

Вака е секој ден пред МНО и споменикот – фудбалската топка

Ѓубрето од сите кафани одбоемските улици се фрла тука, на десетина метри од влезот на Министерството за одбрана, каде кога доаѓаат високите гости...

Фина депонија на влезот во Скопје

Фина депонија на влезот во Скопje кај Сарај. Опишува во каков град влегуваш, а навалената бандера те уверува до крај. ...

На кого му сметаат канделабрите

Секој втор канделабра е оштетена... ЗОШТО? Миле Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските градоначалници за се она што мислите дека треба...

Пиши бриши, турист издиши

Туристите да си понесат крпа за чистење, ако сакаат да најдат нешто во градот. ...

Студентите гледаат, а управатa …

Универзитетски клупи пред факултетот за фискултура Срамота!!! ...