ФОТО ДОКАЗ

Шарените фарбаа, огнот ги изгоре…

Шарените фарбаа, огнот ги изгоре канцелариите, а мајсторите никаде ги нема.        ИЛЕ       Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските...

Сите заби ќе ви ги извадат…

Во Млинбалкан полесно ќе се извадат сите заби, отколку коренот на дрвото во дворот.     Маре         Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до...

Зарем елитната „Водњанска” со ваква сијалица?

Елитната „Водњанска” има сијалица на која може да си вклучиш шпорет, мобилен, ама може и дете да го фати струја. Емилија Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете...

Градоначалници знаете ли што се бекатон плочки?

Поставете ги за да не се гази во кал од Аеродром кон Кисела Вода.      Валентина               Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки...

На оваа клупа само скопски градоначалници може да седат

На оваа клупа само скопски градоначалници може да седат, а центарци кај Железничка станица да ги гледаат и да се смеат. Александра                   Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете...

Опасно навалена бандера на ул.Томе Пуре 22 во Бутел. Општината не реагира. Ратка

Почитувани, Преку рубриката „ФОТО ДОКАЗ” можете да испратите пораки до скопските градоначалници за се она што мислите дека треба да го поправат, доправат, направат, исчистат......