СКОПЈЕ КОМЕНТИРА

Кога под контрола ќе се стави прашината од градилиштата?

 Последниве недели имав прилика да поминам покрај повеќе градилишта во градот. Најголемо е она зад трговскиот центар „Рамстор“ на кое се прават повеќе висококатници...

Прашања до докторите на Клинички центар

Видов медицинарите во Клинички центар не биле задоволни од покачените плати. Беше споменато дека доктор специјалист во Клинички центар има 55.300 денари основна нето-плата, а медицинска сестра...

Јавашлук: дрвца насадија, но никој не ги наводнува

Секогаш сe одушевувам на секоја акција која е правземат градоначалниците со помош на владата и потоа повторно за истата да ме разочарат. Годинава се...

Протестирам што Шилегов и Владата не го штитат Водно

Не можам да не реагирам на уништувањето на Водно од страна на државни фирми. Помалку би ми било болно да го прават тоа уништување...

Странски советник во Владата, не е нешто со што треба да се фалат

Ни го сменија името на државата, сега додека овака клекнати како нација сме полузашеметени ни испратија во Владата специјален советник за економија од германската...

Имот ќе си спасиш со поставување табла со новото име

Да ти украдат велосипед, тоа е вообичаена работа во Скопје - за тоа веќе и не се пријавува во полиција. Ова беше коментар на...

Сега Матка си jа зумираа за грабеж

Го читав текстот од последниот број на „Скопско ехо“ каде убаво забележувате дека Матка нема добар пристапен пат, односно, дека постојниот е преполн со...

Власта нека не се однесува како да е се нормално во Македонија

Лудилото во Македонија е многу присутно. На тоа најмногу му царуваат оние што се власт. Го сменија името на државата, ја згаснаа Македонија и...

Да и верувам ли на градоначалниците?

Ајде да видиме што ќе направат градоначалниците во следната година со Скопје. Ни рекоа дека градот ќе го направеле – зелен. Ајде да видиме....

Прескапи се паркинзите, а за некои моето семејство плаќало

Паркирањето го направија прескапо во центарот на Скопје. Не прифаќам објаснувања дека така е секаде во светот ако сакаш да се паркираш во центарот...