Дел од неколку скопски населби без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, ги известува граѓаните дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат:

-од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. Славчо Стојменски во нас. Драчево. (Општина Кисела Вода)

-од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од село Долно Лисиче. (Општина Аеродром)

-од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. бр. 4 во с. Волково. (Општина Ѓорче Петров)

-од 11:00 до 14:30 часот, корисниците од дел од ул. Мавровска во нас. Хром. (Општина Ѓорче Петров)

Претходна вестДел од Центар без вода
Следна вестСтапува во сила новиот закон за добивање германско државјанство