Две лица нападнале вработен во клиничкиот центар

Вработен во клиничкиот центар вчера бил нападнат од две лица. Имено, лицата го нападнале по претходно недоразбирање, соопшти МВР.

Полицијата наведува дека се преземаат мерки за расчистување на случајот.