Фестивалот „Синедејс“ се продолжува за уште еден ден

„Синедејс“ се продолжува за уште еден ден, поради дождовите. Ќе трае до 22 јули со цел да се прикаже целиот планиран филмски репертоар. Билетите за „Синедејс“ чинат 100 денари, за сите концерти и филмови, освен за филмовите од POP-UP кино, кои се бесплатни. Со секој купен билет за филм, има и пропусница за cinEmusic програмата предвидена за тој ден.