Градоначалникот на Центар нека прошета на кејот до „Холидеј ин“…

Четири клупи кои веќе не можат да се наречат клупи бидејќи на нив нема речиси ниту една здрава штица за седење со месеци и месеци стојат демолирани и непоравени на кејот во близина на хотелот „Холидеј ин“. Како такви, а тоа се гледа и од нашето видео, не служат за ништо освен што ја нагрдуваат околината. Ако се поправат би биле, како што тоа е и предвидено, пристојно места за одмор на граѓаните. За да се случи тоа, можеби некогаш и градоначалникот на општина Центар треба да прошета и по овој дел од кејот…