Изложба „Релации“ на младите уметници Таневски и Костадиновска

Во изложбениот дел на средното уметничко училиште “Лазар Личеноски“-Скопје, вечерва со почеток во 20 часот ќе биде отворена изложбата „Релации“. Станува збор за дела на двајца млади уметници-Игор Таневски и Александра Костадиновска.
Изложбата е во организација на Музеј на град Скопје.