Изложбите во Даут пашин амам достапни виртуелно

И Националната галерија ги затвори своите простории согласно мерките за спречување на ширење на опасниот вирус КОВИД 19.

Постојаната поставка на Националната галерија, која редовно е поставена во објектот Даут пашин амам е достапна во виртуелна варијанта до посетителите.

Ако сакате да видите што има внатре, односно што е изложено доволно е да ја посетите платформата: https://my.matterport.com/show/?m=seBXUrNdika.