Малолетник и маж каснати од кучиња скитници

На 26.12.2022 во ОВР Прилеп, И.Ц.(38) од Прилеп пријавил дека Плоштадот во Прилеп неговиот малолетен син бил каснат од куче скитник.

На 26.12.2022 во Полициската станица Ресен, С.П.(66) од  Ресен пријавила дека на ул.„Иво Лола Рибар“ во Ресен била касната од куче скитник.