Пендаровски со сочувство до семејството на војникот кој почина во Косово

„Изразувам длабоко сочувство до семејството по повод ненадејната смрт на припадникот на нашата Армија кој беше дел од мисијата во Косово“, сподели претседателот Стево Пендаровски. „Армијата загуби свој припадник, колега и војник кој посветено и служеше на нејзината мисија. Вечен спомен, нека почива во мир“, додаде тој. Во болница во Приштина вчера ненадејно починал професионалниот … Continue reading Пендаровски со сочувство до семејството на војникот кој почина во Косово