Пет лица се повредени во 13 сообраќајќи изминатите 24 часа

Пет лица настрадале во сообраќајните несреќи што се случиле изминатите 24 часа. Станува збор за вкупно 13 сообраќајни несреќи, во кои 11 завршиле со материјална штета, а во две се лесно повредени луѓе.

Но црниот билтен не зваршува тука, ами две возила се исклучени од сообраќај зашто не биле регистрирани, а исклучени се и двајца возачи кои управувале со возилата иако сé уште немаат право на тоа.

И пајакот имал полни раце работа. Подигнал 54 возила поради непрописно паркирање.