Посебен сообраќаен режим денес и утре во Скопје

Министерството за внатрешни работи информира дека сообраќајниот режим е поради пристигнувањето на поголем број на странски делегации во главниот град.

-За таа цел Секторот за внатрешни работи Скопје апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците, информира МВР.

Претходна вестНикола Петров – Русински беше во првата чета на ТМОРО, прв агитатор во западна Македонија, ја ширеше идејата „Македонија за Македонците“…
Следна вестПукање во САД, најмалку еден убиен