Повеќе делови од Скопје утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 23.11.2022 година (среда) поради технички зафати во мрежата без електрична енергија ќе останат следните корисници:

  • во време од 1:30 – 14:30 часот корисниците од ул. Георги Скрижевски (о. Центар) и дел од ул. Христо Татарчев околу бројот 140 (о. Кисела Вода);
  • од 09:00 – 14:00 часот дел од ул. Милан Марковиќ (о. Карпош);
  • од 10:00 – 12:00 часот дел од корисниците на ул. Јабланица од семафорот до градинката на истата улица и погегот кон булеварот Борис Трајковски (о. Кисела вода) и
  • во време од 11:00 – 13:00 часот дел од ул. Руѓер Бошковиќ околу бројот 4 (о. Карпош).