Промоција на „Гајле синема“ и „Сеир и ништо“ во Винил

Вечерва во „Винил“, со почеток во 19.30 часот се случува промоција на „Гајле Синема“ од Тања Аждаја и „Сеир и ништо“ од Брадестиот Џо и Тања Аждаја.
Освен авторите и уредникот на Темплум- издавачката куќа на книгите, вечерва пред присутните ќе настапи и групата „Осумте на речници“.
Поканата е јавна за секој кој сака да присустввува на промоцијата.