Репертоарот на МНТ продолжува на 24 јануари

„Бесачи“ е претставата со која продолжува реперторатот на Македонскиот народен театар, по пауза до 24 јануари.

Актерската екипа е составена од Никола Ристановски, Кире Ѓоревски, Јордан Симонов, Камка Тоциновски, Дарја Ризова, Благој Веселинов, Ѓорѓи Јолевски, Славиша Кајевски/Благоја Бошковски, Владо Јовановски, Гораст Цветковски, Александар Микиќ, Александар Михајловски, Нелко Нелковски и Трајче Ѓоргиев.