Жичницата од денес ќе работи еден час повеќе

Од денес жичницата на Средно Водно ќе работи еден час повеќе, односно од 10 до 18 часот. – Во согласност со одлуката за возен ред за април, од 17 до 17.30 часот е последно возење од долу кон врвот, односно во 17.45 часот е последно возење од врвот надолу, информираа од ЈСП.

Секој понеделник и секој последен вторник во месецот за жичницата се неработни денови.

Претходна вестПопулацијата на ЕУ до 2100 година ќе се намали за 27,3 милиони луѓе
Следна вестЗаладување и обилни врнежи од понеделник