Жителите на Гази Баба без струја

Заради интервенција во дистрибутивната мрежа на ЕВН, без електрична енергија денеска ќе бидат дел од корисниците на општина Гази Баба.
Во периодот од 12:00 до 15:00 часот, како што се наведува во соопштението на ЕВН, без струја ќе бидат дел од корисниците на улицата Фуштанска, односно броевите: 37, 39, 41, 53, 55, 57, 59 во општина Гази Баба.