Без струја дел од улиците во Ѓорче Петров и Кисела Вода

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, соопштува дека, поради технички зафати во електро-дистрибутивната мрежа, денеска без електрична енергија ќе останат:

-Oд 09:00 до 14:00 часот, корисниците на дел од ул.Апостол Петков, ул.Георги Казепов и ул.Борис Сарафов во близина на раскрсницата со претходните две улици (Општина Ѓорче Петров)

-Oд 08:30 до 15:00 часот, корисниците на с.Усје (Општина Кисела Вода)

Претходна вестПатот Прилеп-Битола денеска ќе биде затворен за сообраќај
Следна вестВтор ден потрага по исчезнатата Данка во Србија, ја пребаруваат областа со хеликоптер и дронови