Без струја делови од општините Петровец, Ѓорче Петров и Сарај

ЕВН Македонија АД известуваат дека без електрична енергија денеска ќе останат делови од општините Петровец, Ѓорче Петвов и Сарај.

–во периодот од 08.30 до 14.30 часот, корисниците од с. Кожле, Тунел Катланово, с.Бадар (општина Петровец)

–во периодот од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од дел од ул. 52 кон обиколница во Стопански Двор ( општина Ѓорче Петвов )

–во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците во Сарај кај општината (општина Сарај)

Претходна вестВремето денес сончево со температури до 23 степени
Следна вестТечат роковите за приговори до ДИК, партиите продолжуваат со изборните активности