Без струја Ѓорче Петров и Карпош

ЕВН Македонија АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Ѓорче Петров и Карпош.

Во периодот од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од улицата Николај Островски, улицата Антон Чехов, улицата Пелинце, улицата Лазо Дамовски, улицата Австралиска, ОУ „Страшо Пинџур“ во општина Ѓорче Петров ќе немаат струја.

Без електрична енергија во периодот од 12.00 до 14.00 часот, ќе бидат корисниците од улицата Лука Геров од бр.33 до бр. 43 (непарни броеви) во општина Ѓорче Петров. Зградите спроти овие објекти.

Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од дел од улицата Драгутин Аврамовски Гуте во општина Карпош ќе бидат без струја.

Претходна вест20 години од смртта на Борис Трајковски и осумчлената делегација
Следна вестПотпишани над 14 илјади граѓани, најмногу досега собрал Османи