Делови од скопски општини утре без струја

ЕВН Македонија АД известува дека на ден 12.01.2024 година ( Петок ) без електрична енергија ќе останат:

– Во периодот од 08.00 до 10.00 часот, корисниците од Пат за Долно Лисиче, фирмите околу Биолеб(Силбо) до сервис за автомобили и делови Алек-Цаки. ( општина Аеродром )
– Во периодот од 09.00 до 10.00 часот, дел од ул.Индира Ганди,дел од ул.Хаџи Јован Шишов, ул.Тиквешка, исто така Амбулантата и градинката 8-ми Април . ( општина Шуто оризари)
– Во периодот од 09.00 до 11.30 часот, дел од потрошувачите на ул.Нерешка. (општина Карпош)
– Во периодот од 08.00 до 09.00 часот, дел од корисниците во Визбегово и тоа: објектите околу црквата, околу New Star и околу камп за азиланти, хотел New Star, Камп за Азиланти и Ефес Трејд. (општина Бутел)

Претходна вестКривичен: 30 дена куќен притвор и дополнителни мерки на претпазливост за Незири и тројцата осомничени за упадот во М-НАВ
Следна вестПоради магла намалена видливост до 50 метри во Крушево