Ќе се работи на главната водоводна цевка во Рашче: Утре голем дел од Скопје со намален притисок на водата

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека утре, недела, од 17:00 часот, поради интервенција на главната водоводна цевка Ф1600 мм во Рашче, намален притисок или прекин на водоснабдување ќе имаат следните населени места: Арнакија, Сарај, Глумово, Горна Матка, Долна Матка, Ѓорче Петров, Влае, Карпош, Жданец, Нерези, Центар, Клинички Центар, Кисела Вода, Усје, Пинтија, Драчево, Батинци, Студеничани, Моране, Дел од Гази Баба, Чаир, Скопје Север, Топаанско Поле, Автокоманда и Аеродром.

Претходна вестНа Балканијадата во Истанбул: Сребрен медал и нов македонски рекорд за Трајковски
Следна вестСела: Централното собрание на АА има право да донесе одлука за разрешување на претседателот