Поради дефект без вода ќе останат дел од жителите во Ѓорче Петров

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека поради уличен дефект од Ф-100 мм на ул. Разловечко Востание бр.26 во населба Карпош 4, во периодот од 09.00 часот па се до санирање на дефектот без вода ќе останат корисниците од ул.Разловечко Востание, како и дел од корисниците од улиците Желево и Столе Стојчев (општина Ѓорче Петров)

Претходна вестОд денеска отворени вратите на Археолошкиот музеј за посетители
Следна вестПо журките, пазарни инспектори го запечатија ноќниот клуб во Струмица