Утре без струја ќе останат делови од Сарај, Кисела Вода, Гази Баба и Зелениково

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека утре без електрична енергија ќе останат делови од Сарај, Кисела Вода, Гази Баба и Зелениково.

– Во периодот од 08.30 до 14.00 часот, корисниците од с.Крушопек (општина Сарај).

Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од ул. Иван Козаров бр.47, 49 и 45 (општина Кисела Вода).

Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од нас. Железара, ул Коце Металец ул.Рударска, ул. Филип Филиповиќ (Гази Баба).

Во периодот од 09.00 до 15.00 часот, дел од Зелениково, почеток на селото, (општина Зелениково).

Во периодот од 09.00 до 15.00 часот, дел од с.Зелениково, околу зградата на општината и кон училиштето, (општина Зелениково), информираат од ЕВН.

Претходна вестОтворена поликлиника Сарај, ќе опслужува над 45 илјади жители
Следна вестВМРО-ДПМНЕ: И НАТО бил загрижен за безбедноста на македонското небо, тоа е епилогот кога СДС и ДУИ се власт