Без струја делови од општините Карпош и Шуто Оризари

„ЕВН Македонија“ АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Карпош и Шуто Оризари.

Во периодот од 9 до 11 часот корисниците од улицата Орце Николов бр. 155 и бр. 156 во општина Карпош ќе немаат струја.

Во периодот од 11.30 до 13 часот дел од корисниците од улиците Бутелски венец и Пелагонија, како и корисниците од улица Индира Ганди, лоцирани кај објектите на џамијата и затворот во општина Шуто Оризари, ќе бидат без електрична енергија.

Претходна вестВремето денес ќе биде претежно сончево и топло
Следна вестСедница на Уставен суд, ќе се разгледуваат 14 предмети што Судот ги оформил по сопствена иницијатива