Двете малолетни деца кои исчезнаа вратени кај нивната мајка во Инџиково

Полицијата информира дека во 1:00 часот во с.Горно Количани од полициски службеници од Полициска станица Драчево биле пронајдени двете малолетни деца и вратени кај нивната мајка во селото Инџиково.

Станува збор за 15 и 13-годишни девојчиња од селото Глумово, за кои на 18.7.2020 нивната мајка Х.А.(37) од Скопје пријавила дека се оддалечиле од семејниот дом во селото Инџиково