Едвај го поправија топловодот на бул. „Борис Трајковски“, сега со месеци асфалтот ќе се чека…

Не дај Боже да треба нешто да поправат- доградат на улица. Тоа во Скопје станува долготраен процес. Долготраен.

Гужва, колонии возила, чекање пред семафори, нервози и натаму се реалност на фреквентниот булевар „Борис Трајковски“ во општина Кисела Вода, на делот кај самото седиште на општината. Причина веќе со месеци е иста: незавршувањето на реконструкцијата на топловодната мрежа од страна на БЕГ.

Работите започна уште во летото и создаде бројни проблеми бидејќи се одвиваше многу бавно иако не се работеше за голема делница…

Претходна вестСекој трет активен случај на вирусот во Скопје е од Гази Баба и Аеродром
Следна вестНе се плашат од полицијата, па многумина возат без возачка низ Скопје…