Лични документи ќе се издаваат денеска во Беко и МРТВ

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека денеска, сабота (03.02.2024), ќе работат шалтерите за издавање на готови документи во објектите во Беко и МРТВ во Скопје.

Шалтерите ќе работат од 08 до 16 часот.

Претходна вестЛевица: Забрана за монолитни и чисто етнички партии
Следна вестВМРО-ДПМНЕ ветува проширување на позитивната листа на лекови, инвестирање во медицинскиот кадар, нови Клинички во Штип и Скопје