Нова Алтернатива на Арсовска поднесе листи за пратеници

Нова Алтернатива, партијата на актуелната градоначалничка на Град Скопје Данела Арсовска, поднесе листи на кандидати за претстојните парламентарни избори.

Листите изгледаат вака:

Изборна едициница 1

1.Данела Арсовска
2.Александар Кузинаков
3.Виктор Панчевски
4.Даниела Ќолеќеска
5.Ванчо Именски

Изборна едициница 2

1.Драги Митковски Книга
2. Гоце Трајковски
3.Дијана Неделкоска
4. Кирил Петров
5.Мартин Анѓеловски

Изборна едициница 3

1.Ирена Витина
2.Васе Коцев
3.Геге Демировски
4.Даниела Делева
5.Коце Михајлов

Изборна едициница 4

1.Ана Цамбулева
2.Блажо Настов
3.Џенгис Мемедоски
4. Ристе Марков
5. Сократ Ефтимовски

Претходна вестВласта да даде отчет, а не само нови (стари) ветувања!
Следна вестБојмацалиев: Лекарот Ацо Трповски бил убиен на друго место а не во неговиот автомобил