Тројца скопјани каснати од кучиња скитници

На 19.11.2022 во 15:50 часот во Полициската станица Карпош, З.Б.(68) од Скопје пријавила дека на ул.„Иван Цанкар“ била касната од куче скитник.

На 19.11.2022 во 13:30 часот во Полициската станица Центар, О.П.П.(48) од Скопје пријавила дека на Плоштад „Македонија“  била касната од куче скитник.

На 19.11.2022 во 15:20 часот во Полициската станица Гази Баба, Л.С.(67) од Скопје пријавил дека на ул.„Благоја Стефковски“ бил каснат од куче скитник.