Утре без струја населба и село Радишани

Од ЕВН Македонија АД информираат дека на ден 25.03.2024 година (понеделник) без електрична енергија ќе останат: во периодот од 09.10 до 14.30 часот, корисниците од населба Радишани и село Радишани (општина Бутел).

Претходна вестНаправеното на главниот плоштад не се одржува, а не пак недоизграденото да се заврши
Следна вестЗа 3 децении нормално беше да се развие некаков отпор, некакво незадоволство, некакво „не“