Без струја делови од општините Аеродром, Карпош и Кисела Вода

„ЕВН Македонија“ АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Аеродром, Карпош и Кисела Вода.

Во периодот од 8 до 15 часот струја ќе немаат корисниците од улиците Благоја Мучето, Ернест Телман и Гаврил Константиновиќ во општина Аеродром.

Во периодот од 9 до 11 часот дел од корисниците од село Бардовци во општина Карпош ќе бидат без електрична енергија.

Во периодот од 9 до 14 часот корисниците од улицата Христо Татарчев – подулица бр. 22 во општина Кисела Вода ќе немаат струја.

Во периодот од 11.30 до 13 часот, дел од корисниците од улицата Дрезденска, како и објектите на „Катастарот“, Градежниот Институт на Македонија и „Јеховините сведоци“ во општина Карпош ќе останат без електрична енергија.

Претходна вестБулеварот Свети Климент Охридски во Центар и село Студеничани денеска без вода
Следна вестАвстриска полиција: Дознавме кој е на видеото од Виена, тоа не е Данка