Петок неработен ден за граѓаните од муслиманска вероисповед

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 31 јули, петок, Курбан бајрам, првиот ден на Курбан бајрам, е неработен ден за граѓаните од муслиманската вероисповед во Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од муслиманската вероисповед им го честита празникот Курбан бајрам.

Претходна вестВоведен еднонасочен режим на улицата „Партениј Зографски“ на Водно
Следна вестСанкционирани 537 лица за неносење заштитни маски