Улиците кај Собрание во Центар четири часа ќе немаат струја

Корисниците на дел од ул. Даме Груев во општина Центар (спроти Собрание кон Зелен пазар) и Силк роуд банка на ул. Даме Груев кај Собранието ќе немаат електрична енергија.

Според известување од ЕВН Македонија АД, прекинот во снабдувањето со струја ќе биде од 9 до 13 часот.

Претходна вестЗемјотрес и во Босна и Херцеговина
Следна вестМожат ли црната кампања и лагите да бидат вистинскиот пат до изборна победа?