Утре без струја повеќе делови на Скопје

Од ЕВН Македонија АД информира дека утре (вторник) се планирани прекини во снабдувањето со електрична енергија на корисниците од градот Скопје и неговата околина:

Во периодот од 12:00 до 14:30 часот, корисниците на дел од ул.Востаничка, дел од ул.Св.наум Охридски,дел од ул.Баница ( општина К.Вода);

Во периодот од 11:00 до 14:00 часот, корисниците од нас.лисиче, ул.Димитар Туриманџовски, нас.Лисиче, дел од ТЦ Лисиче, дел од ТЦ Лисичеоколу маркет Елида .( општина Аеродром ),

Во периодот од 07:30 до 15:30 часот, корисниците од село Миладиновци, Дељадровци, Текија, ТС Петља Аеродром, (улично осветлување на клучката Аеродром Петровец) ( општина Илинден и општина Петровец )

Во периодот од 08:30 до 11:30 часот, корисниците од Бул.Кузман Јосифовски Питу, дел од ТЦ Скопјанка, Мезе Бар ( општина Аеродром )

Во периодот од 07:00 до 11:00 часот, корисниците од ул.Иван Хаџиниколов, куќните броеви од 75-87 околу НЛБ Тутунска Банка( општина К.Вода )

Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Долно Количани, с.Пагаруша, с.Вртекица, с.Рамни Габер( општина Студеничани ), дел ос с.матка (општина Сарај)

Во периодот од 09:45 до 14:45 часот, корисниците од ул.Скупи -потрошувачите кај Ратко Митровиќ.( општина Карпош )

Во периодот од 08:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од с.Шишево. ( општина Сарај )

Претходна вест102 санкционирани возачи во Скопје, 44 за брзо возење
Следна вестНе смееме повеќе да го гледаме соживотот меѓу поединци од власта и урбанистичката мафија