Во центарот на Скопје се запали автомобил

Во моментов во строгиот центар на Скопје се запали автомобил, чии што причини сеуште не се познати.

 

Од објавеното видео може да се види дека станува збор за паркингот пред станбениот блок наспроти зградата на Македонска пошта.

На местото на пожарот пристигнаа пожарникарски возила, а од министерството за внатрешни работи се уште нема никакви информации.

Повеќе детали за овој настан очекувајте во текот да денот