Жичницата на Водно нема да работи поради технички зафати

Жичницата на Водно нема да работи поради предвидени технички зафати, информира Јавното сообраќајно претпријатие (ЈСП) Скопје.

ЈСП најавува дека утре објектот ќе продолжи да работи со вообичаено работно време.

Претходна вестМакедонија испраќа два контингенти војници во Турција и Унгарија
Следна вестИсториска џамија во Солун повторно ги отвори вратите по еден век