Отворена изложбата „Чаршијата низ фотографиите и сликите“ во Куршумли ан

„Чаршијата низ фотографите и сликите” е насловот на изложбата на фотографот Фисник Муртези, во соработка со уметничката Џенета Мамути – што вчера вечер се отвори во просторите на Куршулми ан во Старата скопска чаршија.

Целата идеја според организаторите е да се престават различни локаци од чаршијата преку фотографите и сликите.

Претходна вестНа секое бетонско здание насадете по најмалку 10 дрвја!
Следна вестПродолжува сончево и топло време