Поздрав од Скопје: Нова разгледница – испраќајте ја

На Скопје му фали посилен туристички бран. Покрај многуте знаменитости, за привлекување туристи може да се тргне и по алтернативен пат.

Разни возачи се потрудија да најдат еден од тие патишта. Наше е сега само да ја препраќаме низ светот најновата разгледница од посочената дестинација.