Денеска на „Скопско лето“: Промоција на книгата „Песните се нивен незаборав“

Во рамките на „Скопско лето“ денеска на пладне се случува промоција на книгата „Песните се нивен незаборав“ на авторите Кирил Тодевски и Марија Велковска.

Промоцијата е планирана според сите здравствени протоколи, и е закажана со почеток во 12 часот, на терасата на Музејот на македонска борба.