Снимен филм на студентот Николај Павловски во услови на пандемија

Психолошки трилер снимен во услови на пандемија е жанрот на 150-минутниот аматерски филм со наслов „Приказ“, снимен од студентот Николај Павловски со поддршка од Општина Кумановово.

Павловски студира во Русија а филмот го сними во партнерство со Марко Јовановски на повеќе локации низ Куманово, Крива Паланка, Охрид и Струга и во околините на овие градови.

Филмската екипа е составена од 20 актери и уште 20 лица во продукција.

Претходна вестПроменливо облачно со северен ветер
Следна вестКога ги нема мерките помогна дождот: Нивото на Преспанското Езеро порасна за 14 сантиметри