Уметници од сите области пријавете се: Тече конкурсот за „Звуците на чаршијата“

До 15 август трае конкурсот на Културно информативниот центар за манифестацијата „Звуците на чаршијата“. Повикот е до сите уметници од различни области да испратат свои проекти.

Адресата каде пријавите можат да се доставуваат е [email protected].

Заинтересираните страни треба да испратат кратка биографија, опис на проектот, програма која ќе ја изведуваат, слики кои ќе бидат изложени, фотографии, литературни дела…

Претходна вест„Кој ќе ми го чува детето: Ако учениците одат во две групи, едната подоцна, а излегувам за на работа во 7.30?“
Следна вестЦРН ПЕТОК ВО СВЕТОТ: За прв пат регистрирани рекорден број на новозаразени лица